Automatisering:

Op de Schuifpoorten van Hekbouw Drenthe kunnen vrij eenvoudig motoren gemonteerd worden, om het geheel automatisch open en dicht te laten gaan. Bij stroomuitval kan de aandrijving op eenvoudige wijze met een sleuteltje ontkoppeld worden, zodat de poort hand bediend kan worden.

Op industriƫle draai- en schuifpoorten worden hydraulische zuigers toegepast. Deze zuigers hebben een zeer hoge levensduur en draaien of schuiven poortvleugels moeiteloos dicht.

De automatische draai- en schuifpoorten die wij u leveren garanderen u het grootste comfort. Op een regenavond of bij vriestemperaturen hoeft u uw voertuig niet te verlaten om de poort te openen en/ of te sluiten. De afstandsbediening zorgt ervoor dat uw poort open- of dichtgaat en dat deze niet blijft openstaan, omdat u ertegen opziet om uit te stappen, of het nu om uw woning of uw bedrijfspand gaat. Na een vakbekwame installatie is een jaarlijks onderhoud / controle voldoende om een probleemloos gebruiksgemak te garanderen.

Er zijn vele accessoires mogelijk op onze automatiseringen, van automatisch sluiten tot extra afstandsbedieningen, sleutelcontact of codeklavier. Eventueel kan de schuifpoort door middel van een gsm kaart geopend worden.