Draai- Schuifpoorten:

Poorten:

Alle poorten die Hekbouw Drenthe levert zijn in diverse uitvoeringen leverbaar zo zijn er diverse hoogtes en breedtes te leveren maar ook de vulling die u in de poort wilt hebben. Zo kunt u onder andere kiezen voor:
*Dubbelstaafmat vulling
* Spijlen vulling (Met doorgestoken spijlen, glad of puntenkam)

Draaipoorten: (inloop en Dubbele draaipoorten)

Alle draaipoorten van Hekbouw Drenthe zijn te onderscheiden door hun bijzonder robuuste, veilige kenmerken. De draaipoorten leverbaar in verschillende uitvoeringen, die aansluiten bij de verschillende hekwerkstijlen. De poorten bestaan uit een enkele of dubbele poortvleugels. De poortvleugels kunnen 90 of 180 graden draaien en zijn horizontaal instelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en nauwelijks te forceren. Het veiligheidsslot is ook in open stand te vergrendelen.

Schuifpoorten:

Een stijlvolle en veilige vrijdragende poort die qua vormgeving naadloos aansluit bij de diverse hekwerk stijlen. De vrije doorgang varieert van 2 tot 12 mtr. In een eventueel dubbele uitvoering ontstaat dus een doorgang van maar liefst 20 mtr.! De hoogte varieert van 0,3 tot 3 mtr. De poorten kunnen in verschillende kleuren gecoat worden, eventueel kan uw huisstijl en/ of idee├źn hier aan toegevoegd worden. Bij een hoogte vanaf 1,5 meter kan men keus maken uit doorgestoken spijlen of een puntenkam. De poort is geheel vrijdragend. Er is dus geen rail in de weg nodig, waarin zich vuil of sneeuw kan ophopen. Soepel draaiende wielen van Polyamide P 6 ( slijtvast ) maken het mogelijk dat de poort met een lichte beweging geopend kan worden. De poort kan eenvoudig geautomatiseerd worden, hiervoor kunt u ons contacten of onder de kop automatisering kijken.