Sport & Spel:

Bij Hekbouw Drenthe bent u ook aan het juiste adres als het gaat om Sport & Spel. Door de veel ervaring leveren wij al jaren top kwaliteit Ballenvangers, Sportkooien en Tennisbanen hekwerk. Zo leveren wij al enige jaren complete sportkooien incl. Panna, Voetbal- of Combidoelen, basketbal palen en nog veel meer.

Sportkooien:

Anti Vandalisme:
Voor sportkooien die wij leveren spelen een aantal factoren een zeer belangrijke rol, de kwaliteit, levensduur en geluidsarm. Standaard worden deze kooien gebouwd van dubbelstaafmatten met eventueel het onderste deel van de kooi gevuld wordt met dubbele draden voor extra stevigheid. Als u iets aanschaft moet dit ook vele jaren meegaan. En als er kinderen in spelen moeten de kinderen en u ook niet doof worden van al het geluid dat een mindere kooi kan geven. Wij staan voor al onze producten dus ook voor deze kooien.

Panna, Voetbal-, Combidoelen:

Als u kiest voor een voetbal- of combidoel van Hekbouw Drenthe krijgt u een sterk en doorontwikkeld product geleverd. Deze doelen zijn door de jaren heel veel dingen aan aangepast zodat het doel nu bijna geluidsloos is! Zwaar robuust en anti vandalisme.

Basketbal Palen:

Onze basketbal palen kunnen net als de kooien en doelen heel goed tegen een stootje. Deze palen zijn op de originele hoogte zoals het via de Nederlandse Sport Bond is aangegeven.