Dubbelstaafmat:

Sterk, vandaalbestendig, kindvriendelijk en eigentijds.

Hoge kwaliteit dubbelstaafmatten met ronde tussenstaanders of vierkante kokerprofielen is waar Hekbouw Drenthe voor staat. Dit decoratieve hekwerk met zijn moderne vormgeving wordt steeds vaker toegepast, met name bij particuliere objecten en openbare ruimtes waar veel kinderen komen, zoals dierenparken en speeltuinen. Al zien wij een ook een sterk stijgende lijn bij zakelijke objecten. En dat dat valt begrijpen mede dankzij de scherpe prijsstelling is het een zeer aantrekkelijke alternatief voor spijlenhekwerk. Zoals u van ons zo mag verwachten is de afwerking perfect: thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en desgewenst voorzien van een poedercoating in een kleur naar wens.

Standaard Kleuren zijn:
* Volbad thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461
* Groen (RAL 6009)
* Zwart ( RAL 9005)

Holland:
De bevestiging van dit type is de snelste en voordeligste manier, hier worden de staanders tussen de dubbelstaafmatten gemonteerd. De dubbelstaafmatten worden doormiddel van verzinkte en eventueel gecoate beugels met slotbouten, sluitringen en borgmoeren aan de staanders en dubbelstaafmatten gemonteerd. Dit hekwerk geeft een strakkere uitstraling aan uw woning of bedrijfspand.

Protect:
Bij het type Protect wordt er een staander achter de dubbelstaafmatten geplaatst en met een speciale verbinding aan elkaar gemonteerd. Zo kunt u ervoor kiezen om met speciale bouten de matten te laten bevestigen of voor een ijzeren beugel met een blinde verbinding.

Gevlochten Dubbelstaafmat:
Bij dit type wordt er door de verticale staven kunststoffen panelen gevlochten zodat u als het ware een dichte “Schutting” krijgt. Vlechtwerk kan in beide varianten ingezet worden. Dus de staander tussen de dubbelstaafmatten maar ook achter de dubbelstaafmatten gemonteerd.